Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evler, önceden fabrikada üretilen ve sonra istenilen lokasyona taşınarak monte edilen modüler örgülar olarak tanılamamlanabilir. Apiko prefabrik evler, modern yapı teknolojilerini kullanarak hızlı ve feyizli bir şekilde yapım edilirler.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, tren veya kargo uçakları ile kuruluşlmaktadır.Ortalama 7m ilenmeşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik yapı malzemesi hileır.Ortalama toplam yüklülük 7-9 titrem ortada değişir.

Prefabrik evlerin daha esnek dokumada ve çelik yapı olması nedeniyle diğer dokumalara göre elan dayanıklıdır.Sarsıntı'e

Çelik evlerimizde kullanılan temel malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Sitemizde kâin tüm görsel ve metinler firmamıza ilgilendiren olup, yazılı ruhsat hileınmadan kullanmaı mutlak yasaktır.

Bu noktada farklı bir beyit tasar çizimı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin tradisyonel bir mesken namına illet Karmod’u yeğleme ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Hem ergonomik hem de iktisadi olan prefabrik evler; istenen her oda adetsı ve metrekare boyunda üretilir. Katkısızlamlığı uydurmak kucakin projeleri özel olarak tasarlanan kuruluşlar; araziye konulmadan önce bel kemiği betonu ertelenmişr. Son merhale pratik bir süreç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha gücük sürede doğrulama edilir hem de elan az maliyetli olur.

Prefabrik binalımızda kullanılan temel malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Hızlı şekilde iletişime kalmak, prefabrik mekân modelleri hakkında veri yolmak kucakin süflidaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Prefabrik evler ise daha çok fabrikada hazır olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan ama hızlı ve eder medlulında uygun gestaltlardır.

Prefabrik evlerin vasati tasarruf ömrü 50 sene olarak belirtilmektedir. Satın kabız aşamasında en uygun kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü daha da fazlalıkrmaktadır.

Sevkiyatın tamamlandığı tarih belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak ciğerin anık olarak muntazır Karmod profesyonelleri, yeni evinizi sadece kurmaya adım atar.

Karmod prefabrik dar modellerini, modern tesislerinde standartlara munis şekilde kurma değer, bu da daha yüksek bir kalite kontrole ve prefabrik ev fiyatları elan azca inşaat hatasına yöntem açar. Bu sayede Karmod kalitesiyle üretilen hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmuş olursunuz.

Prefabrik evlerin kullanma ömrü 30 ila 50 sene averajında değişlemmektedir. Standart bakımları yapılan müheyya evler çok daha uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Report this wiki page